Produkter

Wellnesscoacherse


Hörby - Kristianstad - Höör - Linderöd - Tollarp - Lund

Prova på paket

Fantastisk näring framtagen av de bästa.

 

Prova på  paket: 

Trött på att vara trött? Hade det varit trevligt att tajta till sig lite?  Ni vet väl om att vi har 3 dagars prova på paket.

Perfekt för att testa om det kan vara något som passar just dig. Gillar du sen produkterna, lägger vi såklart upp en plan för hur just du ska nå just dina mål.Vad har du att förlora?

3-dagars prova på paket  är ett sätt för dig som är nyfiken på Herbalife att prova produkterna under 3-dagar för att känna om Herbalife är något för dig.  Det är troligt att du även hinner få lite resultat på mått och vikt. Vi vill gärna ha kontakt med dig under dessa tre dagar för att höra hur du tycker det smakar och så att du gör rätt. Efter tre dagar kan du avgöra ifall du vill testa produkterna under en längre tid med vår coachning utan extra kostnad så att du når de mål du söker.


Trial Pack för tre dagar innehåller:

6 portionspåsar F1 vanilj

8 tabletter Thermo Complete

Informationsblad

Personlig coach (regelbunden kontakt via mail, sms eller telefon)Om man sedan väljer att fortsätta börjar man normalt med någon typ av frukostprogram för att sätta nya hälsosamma rutiner.


Om  du är intresserad av att verkligen märka av skillnaden i vad en bra och näringsrik  frukost kan göra för dig så kontakta oss via  formuläret så tar vi kontakt med dig.Kolla även in vår gemensamma träning!Frukostprogram

Kickstarta varje morgon

 

Att frukosten är den viktigaste måltiden under dagen har man hört sedan urminnestid men ändå är det många som slarvar med just frukosten.

Att leva ett hälsosamt liv och äta en nyttig frukost är inte bara bra för din hälsa och välbefinnande - det ger dig även den där extra energin varje dag som gör att du orkar med det där som gör att du känner dig nöjd och glad.


Normalt sett så innehåller vårt frukostpaket 3 produkter:

  • Formula 1 Shake i valfri smak (7 olika smaker + 1 laktos och glutenfri)
  • Aloe  örtkoncentrat i valfri smak (2 olika smaker)
  • Örtte i valfri smak (4 olika smaker)

Informationsblad

Personlig coach (regelbunden kontakt via mail, sms eller telefon)


Ibland kan det tillkomma någon produkt för speciella ändamål.


Om  du är intresserad av att verkligen märka av skillnaden i vad en bra och nyttig frukost kan göra för dig så kontakta oss via formuläret.   Du får då en personlig kontakt med coachen i teamet  och som kommer att  coacha dig och se till at du lyckas med dina mål.Viktkontroll

Få koll på det du äter

 

Enkelt och gott.

Om målet är att antingen gå upp i vikt eller gå ner i vikt så kommer vi att sätta samman ett program med produkter från Herbalifes sortiment  tillsammans med vanlig kost.

Man lär sig att äta på ett nyttigare och bättre sätt. Man får en förståelse för att allt som man väljer att äta kommer att påverka en på olika sätt.

Lära sig att äta lagom och samtidigt inte känna hunger. Hunger och sötsug är bidragande orsaker till att man har svårt för att kontrollera vikten.

Och det absolut viktigaste är att det är ENKELT.

Kontakta oss via formuläret så kontaktas du av coacherna för att få veta mer.Bygga muskler

Ett speciellt framtaget produktprogram

 

Herbalife har tagit fram en egen serie av produkter som är till för att optimera träningsresultaten. Serien går under namnet "H24" och är tänkt för att  supporta de som fokuserar på träning.

Läs mer om produkterna på sidan:

www.herbalife24.se


Vi hjälper dig att sätta ihop ett bra produktprogram tillsammans med H24 produkterna. Detta lär optimera dina förutsättningar  före, under och efter träningen samt återhämtningen mellan passen.Mer energi

Energin kommer tillbaka

 

Fyll på med mer och bra energi.

Om man känner sig trött och hängig så kan faktiskt kosten vara en bidragande faktor. Genom enkla förändringar och bättre val så lär man ganska snabbt känna en skillnad mot innan.


Att börja dagen med en shake ger kroppen den bästa starten då varje shake är  en "hälsosam måltid". Det innebär att varje shake innehåller rätt mängder av både  macro och micronäring.   

Man öka förutsättningarna för att lyckas.

 
 
 
 
Prova på paket
Frukostprogrammet
Viktkontroll
Bygga muskler
Mer energi
 
 
 

wellnesscoacher.se